Графік роботи:

Пн-Пт: 09:00–19:30   Сб-Нд: 10:00–18:30

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Каталог
Укр

Якість зображення WUXGA

Ця модель монітора підтримує роздільну здатність WUXGA, або 1920x1200. Це оптимальна роздільна здатність для повсякденної роботи, офісних додатків, а також для використання мультимедіа.

Співвідношення сторін 16:10

Широкоформатний екран 16:10 забезпечить комфортний простір для роботи та використання мультимедіа. Таке співвідношення сторін екрану дуже зручне при одночасній роботі в декількох програмах, а також при використанні ігор і перегляді фільмів.

Чудова якість зображення завдяки IPS-матриці

Відмінну передачу кольору, високу якість зображення та широкі кути огляду забезпечує IPS-матриця. Це найпоширеніший тип матриць у комп'ютерних моніторах, і на те є вагомі причини. IPS-матриці надзвичайно універсальні - вони чудово підходять для ігор, перегляду фільмів, а також для графічних та офісних робіт. IPS-матриці постійно вдосконалюються виробниками, які розробляють власні рішення для покращення якості відображення кольорів або збільшення часу відгуку. До найбільш популярних технологій відносяться Nano IPS, Fast IPS, Agile-Splendor IPS і Rapid IPS.

Час відгуку 5 мс

Коли долі секунд можуть визначити перемогу чи поразку в грі, монітор з часом відгуку 5 мс виявляється найкращим рішенням. Ви оціните такий швидкий час відгуку в іграх, особливо в онлайн-сутичках, а також у повсякденному використанні. Швидкий час відгуку сприяє комфорту під час роботи та перегляду фільмів, оскільки зменшує втому очей.

Зменшіть втому очей за допомогою технології зменшення мерехтіння

Подбайте не лише про блискучий дисплей, але й про здорові очі. Цей монітор оснащено технологією зменшення мерехтіння, яка значно зменшує втому очей під час тривалої роботи за комп'ютером.

Подбайте про свій зір за допомогою технології зменшення синього світла

Синє світло, яке зазвичай випромінюють монітори, може спричинити порушення сну, втому очей і навіть пошкодження очей. Ця модель монітора не лише пропонує оптимальні технічні характеристики, але й оснащена передовою технологією, яка зменшує випромінювання синього світла. Це вигідне рішення для кращого захисту ваших очей, навіть якщо ви проводите за комп'ютером багато годин щодня.

Матове покриття

Забудьте про дратівливі відблиски та значно гіршу видимість у сонячні дні. Ця модель монітора має матове покриття, тому дзеркальний ефект відсутній, а відблиски зведені до мінімуму. Монітори з матовим покриттям незамінні для роботи, ігор та мультимедіа. Вони забезпечують максимальний комфорт і менше втомлюють очі.

Улюблена музика прямо з монітора

Не вистачає місця для стандартних комп'ютерних колонок або ви зазвичай використовуєте навушники? Ця модель монітора має вбудовані динаміки, тому вам не доведеться купувати окремі.

Повертайте екран відповідно до своїх потреб

Графічний дизайн, малювання або програмування - це діяльність, яка вимагає нестандартного підходу і специфічних рішень для полегшення роботи. Ця модель монітора оснащена функцією повороту екрану (PIVOT), яка, безумовно, зробить роботу з текстом, кодом або певними проектами більш приємною та ефективною. Ви можете повернути екран у вертикальне положення в будь-який момент, а потім швидко повернути його в стандартне положення.

Частота оновлення 60 Гц

Переконайтеся, що у вас є оптимальне середовище для роботи та розваг. Монітор з частотою оновлення 60 Гц є майже універсальним вибором - це частота оновлення, яка комфортна для очей і використовується переважною більшістю комп'ютерних моніторів.

Відрегулюйте висоту монітора відповідно до ваших потреб

Обираючи монітор, варто звертати увагу не лише на його характеристики, але й на ергономіку. Ця модель монітора оснащена функцією регулювання висоти, що значно полегшує його адаптацію під ваш зріст. Не ризикуйте отримати біль у шиї через тривале нахиляння за надто низьким монітором. Обирайте найсучаснішу систему регулювання висоти монітора та налаштовуйте його відповідно до власних уподобань. Регулювання висоти екрану також корисне, якщо кілька людей по черзі працюють за одним робочим місцем.

Заощаджуйте простір за допомогою настінного кріплення

Монітор можна розмістити на столі, а можна повісити на стіну, щоб заощадити трохи більше місця на робочій поверхні. Ця модель монітора кріпиться на стіну і сумісна зі стандартом VESA.

Монітор NEC MultiSync® EA231WU з ультратонкою рамкою - формат 16:10 при доступному розмірі екрану

Новий 22,5-дюймовий дисплей NEC із співвідношенням сторін 16:10 є одним з перших на ринку в своєму розмірному класі.

Новий дисплей має максимальну площу екрану по вертикалі і призначений для професійного середовища, де необхідно відображати вертикально орієнтовані документи. EA231WU пропонує таку ж робочу область по вертикалі, як і екран зі співвідношенням сторін 16:9, без втрати якості. Дисплей оснащений найкращою в своєму класі ергономікою, що відповідає всім нормам безпеки. Висота екрану регулюється від рівня столу до 150 мм, що відповідає новим стандартам ергономіки.

Переваги

  • Максимальна вертикальна площа екрану - Новий розмір екрану 22,5" 16:10 забезпечує велику перевагу для чутливих до витрат користувачів, яким потрібна вертикальна робоча зона класичного 24-дюймового екрану зі співвідношенням сторін 16:9.
  • Максимальна гнучкість підключення - Повний набір роз'ємів (VGA, DVI, DP, HDMI і USB) забезпечує повну гнучкість підключення дисплея до існуючих платформ.
  • Перевага форми та функціональність - Пристрій орієнтований на майбутнє, має надшироку, тристоронню надвузьку рамку, доступний у чорному або білому кольорі та ідеально вписується в дизайн сучасних офісних приміщень.
  • Максимальна увага до здоров'я та добробуту користувача - Унікальне ергономічне регулювання висоти від 0 до 150 мм, естетично привабливий дизайн з технологіями Low Blue Light і Flicker-Free, а також вбудований датчик освітленості дозволяють точно налаштувати екран для підвищення продуктивності.
  • Автоматичне регулювання енергоспоживання - Завдяки використанню датчиків присутності та навколишнього освітлення яскравість дисплея підлаштовується під потреби користувача та умови освітлення, зменшуючи зайве споживання енергії.
  • Легке керування кількома дисплеями - Технологія ControlSync® на головному блоці дозволяє змінювати налаштування до 5 пристроїв у конфігурації з декількома дисплеями.

 

Діагональ дисплея, дюймів 22,5
Частота оновлення 60 Гц
Максимальна роздільна здатність дисплея 1920х1200
Час реакції матриці, мс 5
Вбудований тюнер Ні
Тип матриці IPS
Контрастність дисплея 1000:1
Кут огляду горизонтальний 178
Вбудовані колонки Ні
Формат зображення 16:10
Кут огляду вертикальний 178
VESA-кріплення + (VESA 100)
Покриття Антиблікове
Вбудована веб-камера Ні
Підсвічування монітора WLED
Споживана потужність 46/0,31 Вт
Габарити монітора 319,7x516,7 - 596x250
Маса 5,9 кг
Варіанти регулювання положення дисплея По вистоті
Поворотний екран Ні
Додаткові можливості Засоби мультимедіа:вбудовані динаміки 2х1 Вт
Концентратор USB: +(4xUSB 2.0)
Регулювання підставки по висоті (діапазон регулювання, мм): + (150)
Поворотний екран: є
Flicker-Free: є

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах

Монітор NEC MultiSync EA231WU (60004782)

В наявності
Артикул: 422776
11 999 грн
13 706 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
В кредит
Замовити швидко
Доставка

Відправлення здійснюється після підтвердження замовлення менеджером по телефону, ел.почті або через соц.мережі!

 Файл:Новая Почта 2022 logo.png — Вікіпедія     

НОВА ПОШТА (у відділенні, поштомат чи кур'єром)

  • При замовленні до 18:00 (Пн.-Пт.) або до 15:00 (Сб.-Пт.) відправлення відбувається в той же день. Якщо виникне затримання з відправленням замовлення, ми обов'язково Вас попередимо.
  • Ви можете відстежувати своє замовлення на сайті  « Новая Почта » або в застосунку.
  • Послуга "Накладений платіж" сплачується окремо, за тарифами Нова пошта (2% від вартості товару + 20 грн.)

 

 Файл:Укрпошта-ua.svg — Вікіпедія

 УКРПОШТА (за тарифами служби доставки)

 

Файл:ROZETKA-Logo-L3-B-RGB.png — Википедия   

Безкоштовна доставка в пункт видачі  РОЗЕТКА  для сплачених товарів зі стікерами Розетка!

З 1 лютого 2024 року запроваджено комісію за післяоплату РОЗЕТКА Маркетплейс.

Доставка буде здійснена від 4 до 7 днів!

При оформленні замовлення в полі «Доставка» виберіть «Самовивіз» і в коментарях вкажіть «Розетка».

Адресу для самовивозу можна вибрати, скориставшись посиланням: https://rozetka.delivery/tracking/branches або менеджер з'ясує дані для виконання при підтвердженні замовлення.
Ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації.
____________________________________________________________

ВАЖЛИВО!

Замовляючи доставку товара кур'єрськими службами (Новая Почта, Укрпочта, Розетка.Деливери) - при отриманні обов'язково перевіряйте наявність усього товару в посилці, а також його зовнішній вигляд.

У разі пошкодження товару або неповної комплектації замовлення - необхідно відмовитися від отримання товару та його оплати. Обов'язково повідомте нам про те, що сталося, за тел.: (050) 976-98-79

Після отримання товару будь-які претензії щодо його упаковки, комплектації або цілісності не приймаються до розгляду.

Якщо товар не був отриманий, згідно з угодою користувача, витрати на логістику покриває покупець.

Оплата

1. Оплата на рахунок ФОП

Комісія  картою  Приватбанка   - 3 грн., картою  МОНОБАНК - 0%.

При цьому при переказі за рахунок кредитних коштів комісія може бути більше.

2. Оплата на карту МОНОБАНКА.

Комісія - 0% під час переказу грошових коштів на картку Monobank

3. Оплата на карту Приватбанку.

Комісія - 3 грн. під час переказу грошових коштів на картки Приватбанку

4. Оплата картою (Apple Pay, Google Pay)

Комісія - 0%  картами усіх банків, в тому числі, за рахунок кредитних коштів.

5.  Післяплати

Ви можете оплатити замовлення після його повернення до служби доставки «Нова Пошта». При цьому способі оплати ви сплатите наступним чином:

  • вартість доставки  (страхування, перевезення) товару за тарифами перевезення;
  • 2%  від вартості товару (але не менше 4 грн.) за послугу «Післяплата» і  20 грн.  за оформлення ( Нова Пошта - післяплата ).
  • 1,5% від вартості товару і  15 грн за оформлення  (РОЗЕТКА Маркетплейс - післяплата).

6. Оплата готівкою при самовивозі ( м. Дніпро, РОЗЕТКА - безкоштовно (попередня сплата)).

7. "Покупка частинами" в monobank

«Інформація про актуальні характеристики продукту та попереднє розміщення на сайті продукту chast.monobank.ua » 

8. «Оплата частинами» ПриватБанк

Гарантія

Все товари в нашому магазині мають гарантію, яка підтверджує відсутність виробничих дефектів.

Термін дії гарантії вказаний у характеристиках кожного товару на нашому сайті.

Вгору